Добро пожаловать!

Каждый день добавляет знаний, радости и мудрости...

вторник, 28 сентября 2010 г.

Конкурс программирования для детей.


Programmeerimise konkurss õpilastele

Tiigrihüppe Sihtasutus kuulutab välja programmeerimise konkursi „Teadjaks läbi mängu“, kuhu ootab osalema õpilasi kolmes vanuserühmas. Konkurss kestab 20.09 - 01.12.2010.
Konkursi eesmärgiks on anda õpilastele võimalus luua endale ja teistele mängulisi abivahendeid õppimiseks. Sel aastal on suund võetud ettevõtluse ja majanduse poole. Tarkuse omandamine ei pea alati toimuma läbi õpikute ja õpetajate, traditsioonilisel moel. Teadmiste omandamine arvutil ja läbi mängu võib olla samuti kaasakiskuv ja õpetlik. Miks mitte mängida, kui ka niimoodi võib õppida.
Ootame seekord noortelt programmeerijatelt mänge arvutile või ka mobiiltelefonile, mis on seotud majandusvaldkonnaga. Näiteks võiks programmerida abivahendeid eurode kalkuleerimiseks, eelarve planeerimiseks, investeerimise õpetuseks, maksude arvestuseks jne. Võimalusi on palju – tuleb vaid fantaasial lennata lasta.

Konkursile on oodatud osalema kolmeliikmelised meeskonnad kolmes vanuserühmas:
1. Põhikoolide õpilased
2. Gümnasistid
3. Üliõpilased



Mängude sisu ja tehnoloogiline alus on vabalt valitav. Mäng peab olema interaktiivne ja võimaldama kasutajal omandada teadmisi ettevõtluse ja majanduse valdkonnas. Mängu kogupikkus või esimese vahetaseme (LEVEL) pikkus võib olla kuni 5 minutit, ning mängu lõppedes peaks mängija saama tagasisidet oma edusammude kohta.
Valminud mänge hindab ekspertidest žürii. Parimate mängude autoritele ja nende juhendajatele on auhinnad välja pannud Tiigrihüppe Sihtasutus.
Konkursile registreerumine käib läbi veebilehe: www.daniel.ee/prog-2010
Отсюда.

NB! К тому же:
Всем заинтересованным в том, чтобы сделать обучение интереснее и увлекательнее!
Покажут ,расскажут о всех образовательных проектах, какова жизнь в школе и как использовать инфотехнологии. Бесплатно :)

Ideelaat "ELU KOOLIS KOOS TIIGRIGA", 26.10 Nokia Kontserdimajas
Ideelaadal tutvustatakse näituseboksides ja õpitubades mitmesuguseid ideid, kuidas õppimist põnevamaks ja huvitavamaks muuta. Ideelaadal saab hea ülevaate Tiigrihüppe Sihtasutuse kõikidest haridusuuenduslikest projektidest. Näitame, missugune on elu koolis, kui kasutada nutikalt infotehnoloogia kaasabi. Ideid jagavad Tiigrihüppe Sihtasutuse ja Koolielu eksperdid, õpetajate praktikakogukondade liikmed ning Tiigrihüppe Sihtasutuse head partnerid.
Ideelaadale on oodatud kõik üldharidusega seotud inimesed – õpetajad, õpilased, koolijuhid, koolipidajad, lapsevanemad ja kõik, kes on huvitatud innovatsioonist hariduses.
Ideelaat on kõigile tasuta.
Отсюда:

Комментариев нет:

Отправить комментарий